A PRIMUS meghívja Önt a TEXCARE 2016 kiállításra

A PRIMUS meghívja Önt a TEXCARE 2016 kiállításra

Kedves Partnerünk!

A PRIMUS tisztelettel meghívja Önt, hogy látogassa meg standunkat a TEXCARE kiállításán Frankfurtban.
Az Alliance Laundry Systems standja a "Frankfurt Messe" kiállítási területen, a 9. számú csarnokban, a C20 területen tekinthető meg 2016. június 11.-től 15.-ig.
A Texcare kiállításon egyedülálló élményben lehet része, ahol bemutatjuk a vezető szerepünket a mosodai ipar területén. Megújúlt dizájnnal felépített standon, ahol számos újítást mutat be a PRIMUS, az újgenerációs mosodák számára.

Számos újdonság között büszkén mutatjuk be a piac számára az új Xcontrol FLEX és Xcontrol FLEX PLUS vezérlést, amely többek között támogatja a távoli hálózati csatlakozást, adatkezelés, és a felhő alapú rendszereket. Ez az új technológia, az intenzív K + F munka lesz az alapja az új generációs mosodáknak.

Továbbá, a Primus bevezeti a forradalmi "SoftWash" nedves tisztító rendszereket, minden nap élő bemutatót tart a technológiáról. Ez a technológia olyan kényes ruhadarabok tisztítására szolgál, amelyek általában kizárólag vegytisztítás útján lehet tisztítani. Itt megmutatjuk az új megoldásunk csillógó eredményét.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: a texcare2016@alliancels.eu címen, hogy a személyes belépőjegyét a Primus partner a Texcare kiállításra jegyezhesse. Kérjük említse meg a cég nevét, címét, nevét, e-mail címét és telefonszámát, legkésőbb június 1, 2016.
 
Bízunk benne, hogy találkozunk Frankfurtban!

A PRIMUS meghívja Önt a TEXCARE 2016 kiállításra