Miért a Primus | Xtreme az innovációban

Mert a Primus egy elismert világmárka, amely magas minőséget képvisel, megfelelő ár-érték aránnyal és megbízhatósággal párosulva. A Primus folyamatos fejlesztéseinek és befektetéseinek köszönhetően képes mindig a legkorszerűbb terméket előállítani a környezettudatosság, a felhasználóbarát kialakítás és a higiéniai előírásoknak megfelelően.

Kedves Ügyfelünk!
2011-ben ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját a Primus. Az elmúlt évszázadban az ipar számos forradalmat élt át. És mint az iparág egy világ klasszis résztvevője, a Primus is megélte sajátját a proaktív fejlesztésekkel es újításokkal.

Az FX széria bevezetése kifejezetten fontos mérföldkő a Primus jövőbeni növekedését tekintve. Az energia- es vízfelhasználás hamarosan a 21. század egyik legnagyobb kihívást jelentő problémájává válik, és éppen ezért nagyon fontos a víz- és energiatakarékos gépek gyártása.

Továbbá, a mai modern vásárlók különös hangsúlyt fektetnek a részletekre. És hogy a Primus mindezt megfelelően kiszolgálja, nagy tekintélynek örvendő designügynökséggel dolgozott együtt a tervezés során.

A kiváló viszonteladói visszajelzések is azt igazolják és megerősítenek minket abban, hogy az új FX termékeinkkel már megvan a válaszunk az elkövetkezendő évek kihívásaira.

Jean-Baptiste Van Damme
Vice President Sales and Marketing Primus Group

Az új FX mosógépek

A világ számos területén a víz- és energiafelhasználás egy igen fontos követelmény az eladások esetében. Azért, hogy ezeknek az igényeknek megfeleljünk, az új FX szériát úgy alakítottuk ki, hogy „Xtrém” alacsony víz- és energiafelhasználási mutatói legyenek.

Egyedülálló CASCADE™ dob

A 400G-s centrifugálás ellenére a textília nem tapad fel a dob belső falára, amely megkönnyíti a mosógépből való kirakodást.

A CASCADE™ technológiának köszönhetően több perforáció van a dob ugyanazon területén, így a centrifugálás sokkal hatékonyabb.

A dob felületén található "kidudorodások" még több víz kiürítését teszi lehetővé, így a visszamaradó nedvességtartalom extrém alacsony lesz.

A CASCADE™ alakú dob furatok egy olyan mechanikai hatást hoznak létre, amely még jobb mosási eredményt tesz lehetővé.

Az új FX mosógépek

Az FX gépeket úgy terveztük meg, hogy az extrém alacsony vízfogyasztás mellett a mosási minőség nem változik. Azért, hogy mindezt megtehessük, a mosó-dob és az üst közötti rést optimalizáltuk. A fűtő alkatrészek egy úgynevezett süllyesztett “medencében” vannak azért, hogy védve legyenek az extrém alacsony vízhasználat során.

Kevesebb víz a dob és a váz közötti passzív helyeken

A mosó-dob és az üst közötti passzív rések optimalizálásával a vízfelhasználás jelentősen lecsökkent. Ez mind a Primus számos fejlesztésének köszönhetően valósulhatott meg:

  • A fűtőalkatrészek és a hőérzékelő áthelyezésével csökkent a mosó-dob és az üst közötti hely.
  • Az üst és a leeresztő szelep távolságát is lecsökkentettük.
Az új FX mosógépek

Az elöltöltős mosógépekkel kapcsolatos piaci kutatások is azt igazolják, hogy a design nagyon fontos szempont a mosógép vásárlások során. Csakúgy, mint a háztartási szektorban, az ipari fejlesztések során is nagy hangsúlyt kell fektetni a gépek külső megjelenésére.

A vezérlő panel alakja – “Az Orr”

A döntött vezérlőpanel még ergonomikusabb munkavégzést tesz lehetővé. A menü fel-, legörgethető, felhasználóbarát és egyszerű kezelni. A kijelzőn látható, hogy melyik mosószeradagoló rekesz van éppen használatban.

Az XControl Plus vezérlés végtelen programozási lehetőséget kínál a mosodai felhasználóknak. USB csatlakozás a mosási programok gyors és könnyű feltöltéséhez.

Az új FX mosógépek

A nyitott ajtó átmérője nagyon fontos a betöltés és kiürítés során, éppen ezért a maximális átmérőt határoztuk meg minden modell esetében, valamint az ajtó 180 fokban nyílik a még nagyobb kényelem érdekében.

Mosószeradagoló elöl középre helyezve:

A mosószeradagoló 4 rekeszből áll, alkalmas por és folyékony mosószerek használatához. Valamint, hogy még könnyebb legyen a használatuk, a rekeszek középen és elöl helyezkednek el, közvetlenül egymás mellett. A főmosáshoz tartozó rekesz változtatható, így a mérete a mosógép méretéhez igazítható.

Nagyra nyíló ajtó

A lehető legnagyobb ajtónyílást alkalmaztuk minden modell esetében, hogy megkönnyítsük a be- és kirakodást, valamint az ajtó 180 fokban nyílik a még nagyobb kényelem érdekében.

Az új FX mosógépek